2021 Hastane Emeklilik Organizasyonu
18 Ocak 2022

Hastanemizin çeşitli kadrolarında uzun yıllar hizmet veren ve Covid-19 Pandemi döneminde emekli olarak aramızdan ayrılan sağlık çalışanlarımız için organizasyon düzenlendi.

Başlangıç olarak;  Covid -19 salgınıyla kaybettiğimiz Meral ARBAĞ, Önder BÜYÜK ve şehit olan tüm sağlık çalışanlarımız adına bir dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı hastane Başhekimi Uzm. Dr. Alaiddin DOMAÇ ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine AVCI yaptı.

Emekli olan sağlık çalışanlarımızın geçmişteki güzel anılarını hatırlamak amacıyla hazırlanan video slayt izlendi ve hastane idarecilerimiz tarafından plaket takdimi yapıldı.

Emekli olan sağlık çalışanlarımız ve İdarecilerimiz birlikte pasta keserken hem keyifli hem de duygusal anlar yaşadı.

İnsanlığa nitelikli yaşam sunmayı ilke edinen bizlerin daha daha sağlıklı ve mutlu hayat sürmesi için en güç koşullarda bile sağlık hizmetinin her alanında fedakarca çalışan tüm personelimiz övgünün en büyüğüne layık. Bafra Devlet Hastanesi ailesi olarak; aramızdan fiilen ayrılan çalışanlarımızın katkılarına teşekkür ederiz.

• CSC_0331.JPG
  • CSC_0336.JPG