Mesai Çalışanlarımızın Emekliliğe Ayrılış Veda Töreni
03 Ağustos 2024

Yıllarca emek veren arkadaşlarımızın emekliliğe ayrılmaları vesilesiyle kuruma veda etkinliğini düzenlendi. Çalışma arkadaşlarımızın emeklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.
Hastane Başhekimimiz Uzm. Dr. Alaiddin DOMAÇ konuşmasında; “Emekli olan arkadaşlarımız verilen her görevi layıkıyla yerine getirmiş olup kendilerine Bafra Devlet Hastanesine yaptıkları hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Emekli olan arkadaşlarımızla mesai arkadaşlığı bitse de dostluklarımızın devam etmesini diliyorum. Dostluğumuz, kardeşliğimiz her zaman bakidir. Bizleri unutmamanızı dileyerek, bundan sonraki yaşamınızda sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim.” dedi.
Emekli personellerimizin teşekkür plaket takdiminin ardından toplu hatıra fotoğrafı ile etkinliğimiz sona erdi.