İdari ve Mali İşler Müdürü

idari

KORAY BÜLBÜL

İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ

1984 doğumlu olup, Samsun Ticaret Lisesinden mezunu oldu. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde lisans eğitiminden sonra 2014 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans öğrenimi yüksek derece ile tamamladı. Ayrıca Adalet, Tıbbi Sekreterlik ile Çocuk Gelişimi alanlarında Ön Lisans programlarını tamamladı. Halihazırda Sağlık Yönetimi Lisans Programına devam etmektedir.

2000 Yılında staj ile birlikte muhasebe alanında 4 yıllık özel sektör deneyiminin ardından 2005 Yılında askerlik görevini tamamlayarak Kızılay Samsun Tıp Merkezi’nde Muhasebe Müdürü olarak göreve başladı.
2010 - 2017 yıllarında Samsun İl Sağlık Müdürlüğü’nde Satınalma, Mali İşler ve Yatırımlar Birim Sorumlusu görevlerini yürüttü.
2017 – 2021 tarihleri arasında 350 Yataklı Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı ve ardından
2023 yılına kadar 300 Yataklı Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaptı.
2023 Aralık ayı itibariyle Samsun Bafra Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında insani yardım hizmetlerine önem vermekte olup uzun süre Türk Kızılay’ında gönüllülük faaliyetlerinde bulundu.

Kamu görevindeki başarısından dolayı 2014 ve 2021 yıllarında Samsun Valisi tarafından Başarı Belgesi ile ödüllendirilmiştir. Sağlık Politikaları alanında araştırma ve makaleleri bulunmaktadır.
Evli ve iki çocuk babasıdır.

26 Aralık 2023